Content

Konstruktion og udvikling

Innovationer til morgendagens maskinsikkerhed
på seks globale steder

Vi er mere end 100 medarbejdere på seks forskellige steder i verden for at omsætte nye idéer til markedstilpassede produkter indenfor området for konstruktion og udvikling (KU). Her opstår impulser og de produkter på hvilke Schmersal virksomhedsgruppe bygger sin ledende innovationer på markedet.

KU omfatter tre områder:

Mekanik, elektronik og kontrolteknik.

Udover central konstruktion og udvikling i hovedfabrikken i Wuppertal, findes det yderligere fem udviklingsfabrikker (Wettenberg, Mühldorf, Bergisch Gladbach, Boituva/ Brasilien og Shanghai/ Kina). Alle udviklingssteder har adgang til identiske databaser, værktøj og organisationsstrukturer. Så skaber vi forudsætningen for bedst mulige udnyttelse af eksisterende kompetencer i hvert udviklingsprojekt, altsammen for at skabe værdi for vore kunder.

Struktureret udvikling

Udviklingen af hvert enkelt produkt følger den klare struktur i en moderne innovations- og projekthåndtering: fra første idé til teknisk omsætning og fremstilling af prøve og tilhørende produktions- og kontrolsystem.

Schmersal arbejder sammen med ansvarlige instanser og certifieringsinstitut ved certifieringen af nye produkter i henhold til gældende normer og retningslinier. Takket været DakkS-akkreditering kan testlaboratoriet gennemføre mange tests i eget regi. Dette forkorter tiden til markedslanceringen.

Plads til kreative hoveder - konstruktion og udvikling hos Schmersal

Medarbejdere indenfor konstruktion og udvikling arbejder ikke alene med moderne værktøjer, men også i et behageligt og kreativitetsfremmende miljø. Arbejdspladserne har meget plads, det er jo her idéerne til morgendagens produkter fødes. Også den kontinuerlige kvalificering med videreuddannelse hører til grundforudsætningen for at kunne udvikle innovative system- og komponenter for sikkerhed hos Schmersal.

Et netværk for forskningen - internt i virksomheden, men også eksternt

Mange udviklingsteam og arbejdsgrupper arbejder på tværs af afdelinger og produktionssteder. De arbejder bl.a. med tværgående temaer som eksplosionsbeskyttelses sikre konstruktioner af kontaktbrydere iht. ATEX-retningslinier samt jævnfør nye normer og retningslinier som udarbejdes af internationalle udvalg for normer og standarder.

Schmersal-gruppen samarbejder med højskoler og institutter indenfor forskning og udvikling, f.eks. universitetet i Wuppertal (maskinkonstruktion / sikkerhedsteknik), arbejdsmiljøinstituttet St. Augustin, Fraunhofer-institutet for produktionsteknik og automation (IPA), Stuttgart og universitetet i Nagoya/ Japan.

Altid i centrum - kundens krav og ønsker

Mange idéer og impulser som fører til helt nye produkter eller kundetilpassede varianter opstår ofte i samtale med andre områder. Udover productmanagement som gir de vigtigeste impulse til ny-udvikling, har også kollegaer i industriel ledelse, i markedsføring og salg ”et åbent øre” mod markedet. Dette fører til ny-udvikling som gir Schmersals kunder i maskin- og anlægsteknik en klar konkurrencefordel. Deres kunder har igen fordelen at kunne anvende højproduktive, sikre og ergonomiskt tilpassede maskiner og anlæg.

Context Column