Du er her

Content

Vi producerer sikkerhed

Lev sikkert, arbejd sikkert

Schmersal-koncernen har med sine produkter i mange år arbejdet for sikkerhed på arbejdspladsen. Forskellige mekaniske og berøringsfrie sikkerhedsbrydere danner det globalt største sortiment af sikkerhedskomponenter og sikkerhedssystemer til beskyttelse af mennesker og maskiner. Dette sortiment præsenteres i sin helhed i vort onlinekatalog.

Det har vist sig efter de seneste tyve år, at sikkerhed og produktivitet ikke behøver at have et modsætningsforhold. Med stor interesse fra myndigheders og institutioners side er moderne sikkerhedssystemer blevet integreret i maskiner, for at sikre et problemfrit produktionsflow. Dagens producenter af sikkerhedssystemer bidrager til et humant arbejdsmiljø, når maskinen overtager operatørens tunge og monotone arbejde, uden at udsætte vedkommende for farer eller risiko.

Udviklingsingeniørerne i Schmersal motiveres af visionen om at skabe et sikrere arbejdsmiljø og udarbejder kontinuerligt nye instrumenter og systemer til alle mulige applikationer. Vi koncentrerer os om tre forskeligge områder; elevatorteknik, automationsteknik og sikkerhedsteknik. Med vores kompetencer, vores innovationskræft og vort omfattende sortiment har vi en ledende position indenfor disse tre områder. Nye sikkerhedskoncepter kræver nye systemløsninger og det gælder om at integrere innovative teknologier til detektering samt finde nye veje til informationsoverførsel og evaluering. Det voksende regelsæt af normer og retningslinjer for maskinsikkerhed har skabt et nyt syn på vores producenter og brugere af maskiner i industrien.

Dette er fremtidige udfordringer for Schmersal - idag og i fremtiden- som partner for maskin- og anlægsproducenter.

Context Column

Fakta om Schmersal

Schmersal-koncernen udvikler og producerer cirka 18.000 forskellige sikkerhedsbrydere og sikkerhedssystemer og er dermed en af verdens største leverandører af sikkerhedskomponenter.

Vi levererer systemløsninger til automation og sikkerhed i maskiner og anlæg med branchekompetence og kvalificerede konsulentydelser. Mere end 1.900 medarbejdere i over 20 lande arbejder dagligt med sikkerhedstekniske løsninger for - og sammen med - vores kunder.

Schmersals hovedkontor i Wuppertal