VELKOMMEN TIL SCHMERSAL Vi gør din maskine sikker
SCHMERSALS NYE WEBSHOP I DANMARK NU KAN DU OGSÅ HANDLE ONLINE!
VORES NYE PRODUKTER Sikkerhed for mennesker og maskiner
 • Sikkerhedskomponenter til person- og maskinbeskyttelse

  Vi gør din maskine sikker

  Schmersal-koncernen tilbyder sine kunder verdens mest komplette produktprogram af sikkerhedskomponenter og -systemer til person- og maskinbeskyttelse. Med sine produkter gør virksomheden en indsats for at skabe sikre arbejdspladser. Udvikling og fremstilling af innovative komponenter, systemer og løsninger er en af Schmersals centrale opgaver.

  Produktsortimentet med over 25.000 artikler omfatter bl.a. sikkerhedsbrydere, låsbare brydere, sikkerhedssensorer, lysbomme og lysgitre samt nødstopskontakter og andre trykknapper med eller uden sikkerhedsfunktioner. Desuden udvikler og producerer Schmersal sikkerhedsrelæer og sikkerheds-PLC.

  Schmersal projekterer og skræddersyr systemløsninger baseret på branchespecifikke krav. Indenfor Safety Consulting (tec.nicum) tilbyder Schmersal maskinsikkerhedsuddannelse og omfattende rådgivning samt ydelser for at garantere sikkerheden i dine maskiner og anlæg.

   

  Tilmeld dig nyhedsbrev

  I vores nyhedsbrev får du information om de nyeste produkter indenfor maskinsikkerhed og interessant innformation om aktuelle direktiver og standarder fra vores afdeling, tec.nicum.

  Tilmeld dig her!

   

   

   

 • Ny medarbejder i tec.nicum-afdelingen hos Schmersal

  Pga. travlhed i Skandinavien har vi pr. 1. april ansat Jesper Wind i vores danske tec.nicum-afdeling som Machine Safety Specialist.

  Vi glæder os til at kunne styrke vores aktiviteter i Danmark og hjælpe vores kunder med serviceydelser indenfor maskinsikkerhed.

  Har i spørgsmål til maskinsikkerhed, er i velkomne til at kontakte Jesper på mail: jwind@remove-this.schmersal.com eller tlf. +45 22 92 24 44.

Context Column

tec.nicum - konsultation

Vores konsulenter i tec.nicum er specialiseret i maskinsikkerhed, både til nye og gamle maskiner.
Læs mere