VELKOMMEN TIL SCHMERSAL Vi gør din maskine sikker
SCHMERSALS NYE WEBSHOP I DANMARK NU KAN DU OGSÅ HANDLE ONLINE!
VORES NYE PRODUKTER Sikkerhed for mennesker og maskiner
 • Sikkerhedskomponenter til person- og maskinbeskyttelse

  Vi gør din maskine sikker

  Schmersal-koncernen tilbyder sine kunder verdens mest komplette produktprogram af sikkerhedskomponenter og -systemer til person- og maskinbeskyttelse. Med sine produkter gør virksomheden en indsats for at skabe sikre arbejdspladser. Udvikling og fremstilling af innovative komponenter, systemer og løsninger er en af Schmersals centrale opgaver.

  Produktsortimentet med over 25.000 artikler omfatter bl.a. sikkerhedsbrydere, låsbare brydere, sikkerhedssensorer, lysbomme og lysgitre samt nødstopskontakter og andre trykknapper med eller uden sikkerhedsfunktioner. Desuden udvikler og producerer Schmersal sikkerhedsrelæer og sikkerheds-PLC.

  Schmersal projekterer og skræddersyr systemløsninger baseret på branchespecifikke krav. Indenfor Safety Consulting (tec.nicum) tilbyder Schmersal maskinsikkerhedsuddannelse og omfattende rådgivning samt ydelser for at garantere sikkerheden i dine maskiner og anlæg.

   

  Rådgivning - nyt tilbud til vores kunder

  Sikkerhed som prioritet nr. 1 er den første af vores 7 værdier som virksomhed. Og netop maskinsikkerhed er Schmersal´s DNA.

  Derfor er vi ekstra glade for, at vi nu også i Danmark kan tilbyde vores kunder ydelser indenfor rådgivning på maskinsikkerhed. Det gør vi gennem vores produkt- og producent-neutrale afdeling: tec.nicum

  Vi ser frem til at bidrage med viden, risikovurderinger, CE-mærkning, tolkning af standarder
  - eller decideret uddannelse.

  Kontakt os endelig for en uforpligtende præsentation af tec.nicum på tlf. 70 20 90 27.

Context Column

tec.nicum - konsultation

Vores konsulenter i tec.nicum er specialiseret i maskinsikkerhed, både til nye og gamle maskiner.
Læs mere