VELKOMMEN TIL SCHMERSAL Vi gør din maskine sikker
SCHMERSALS NYE WEBSHOP I DANMARK NU KAN DU OGSÅ HANDLE ONLINE!
VORES NYE PRODUKTER Sikkerhed for mennesker og maskiner
 • Sikkerhedskomponenter til person- og maskinbeskyttelse

  Vi gør din maskine sikker

  Schmersal koncernen tilbyder sine kunder verdens mest komplette produktprogram af sikkerhedskomponenter og -systemer til person- og maskinbeskyttelse. Med sine produkter gør virksomheden en indsats for at skabe sikre arbejdspladser. Udvikling og fremstilling af innovative komponenter, systemer og løsninger er en af Schmersal´s centrale opgaver.

  Produktsortimentet med over 25 000 artikler omfatter bl.a. sikkerhedsbrydere, låsbare brydere, sikkerhedssensorer, lysbomme og lysgitre samt nødstopskontakter og andre trykknapper med eller uden sikkerhedsfunktioner. Desuden udvikler og producerer Schmersal sikkerhedsrelæer og sikkerheds-PLC.

  Schmersal projekterer skræddersyr systemløsninger baseret på branchespecifikke krav. Indenfor Safety Consulting (tec.nicum) tilbyder Schmersal maskinsikkerhedsuddannelse og omfattende rådgivning samt ydelser for at garantere sikkerheden i dine maskiner og anlæg.

 • Rådgivning - nyt tilbud til vores kunder

  Sikkerhed som prioritet nr. 1 er den første af vore "Core Values" som virksomhed. Og netop maskinsikkerhed er Schmersal´s DNA.

  Derfor er vi ekstra glade for, at vi nu også i Danmark kan tilbyde vores kunder ydelser indenfor rådgivning på maskinsikkerhed.

  Det gør vi gennem vores produkt- og producent-neutrale afdeling : tec.nicum

  Vi ser frem til at bidrage med viden, risikovurderinger, CE-mærkning, tolkning af standarder - eller decideret uddannelse.

  Kontakt os endelig for en uforpligtende præsentation af tec.nicum eller andre ønsker på 70 20 90 27.

Vi søger Salgskoordinator med interesse for marketing

Du får en international stilling, hvor du både kommer til at arbejde med internt salg, salgssupport og marketing. Du bliver del af en global organisation med et godt nordisk samarbejde, hvor man gerne hjælper sine kollegaer og trækker på hinandens ressourcer. Da stillingen er nyoprettet, vil du få god mulighed for selv at præge dens indhold.

På det danske salgskontor får du en central rolle, hvor du - efter en intern uddannelse i virksomhedens produkter og systemer - supporterer de danske kunder og sælgerne i marken samtidig med, at du tager dig af diverse marketingopgaver. I relation til marketing samarbejder du med marketingafdelingen i Tyskland, der hjælper med grafiske opsætninger samt leverer content til brug på Linkedin, i nyhedsbreve, videoer m.v. Der er også et ønske om, at du fremadrettet bliver tovholder, når virksomheden deltager på diverse messer i Skandinavien.

Du bliver en del af teamet på det danske salgskontor, som har til huse i et superhyggeligt kontorhotel med god atmosfære. Der sidder du og håndterer de danske kunder og supporterer to eksterne konsulenter, som kører Jylland og Fyn og den salgsansvarlige, som overvejende besøger kunder på Sjælland. Sidstnævnte deler du kontor med, når han ikke er ude på kundebesøg, hvorfor det forventes, at I vil få et meget tæt samarbejde.

Det er vigtigt, at du har et højt servicegen, idet du passer telefonen på kontoret, hvor du både rådgiver og vejleder kunder, som ringer ind og hjælper dine kollegaer i marken med udarbejdelse af tilbud, udsendelse af materiale, indtastning af ordrer m.v. Du får derfor en bred kontaktflade ud af huset til både kunder og kollegaerne i Danmark og til dine kollegaer i de andre Skandinaviske lande.

Du er i daglig dialog med dine kollegaer i Sverige, hvor du bl.a. kan trække på teknisk support.

Som det fremgår af ovenstående, er der masser af opgaver, som man kan tage fat på. Arten af opgaver, som lige netop du kommer til at beskæftige dig med, vil i høj grad afhænge af dine egne ønsker, samt dine evner til at samarbejde med både sælgerne og kollegaen, du skal dele arbejdsopgaverne med.

Virksomheden er også åbne overfor kandidater, som ønsker at arbejde på nedsat tid (30-32 timer om ugen).

Du tilbydes:
En spændende stilling du i høj grad selv kan være med til at præge i en international virksomhed med et unikt nordisk samarbejde.
 

Løn:
Du får en god fast løn, der modsvarer dine kvalifikationer, pensionsordning, sundhedsforsikring, kantineordning m.v.

Egenskaber:
Det forventes, at du har en god teknisk indsigt og er vant til kundekontakt. Du er en udadvendt person med flair for teknik, der besidder initiativ og selvstændighed. Kontaktfladen udadtil er stor, men da du kommer til at sidde alene på kontoret noget af tiden, skal du kunne trives i dit eget selskab og være selvmotiverende.

Erhvervserfaring:
Du har erfaring fra lignende stilling, hvor du har beskæftiget dig med mange forskelligartede opgaver.

Uddannelser:
Der stilles ingen specielle krav til din uddannelsesmæssige baggrund.

Sprogkundskaber / IT:
Du behersker engelsk i skrift og tale og er vant til at arbejde med IT.

 

Søg stillingen via Profilpartner:

https://www.profilpartners.dk/ledige-stillinger/1020/

 

Context Column

Schmersal støtter
Læger uden grænser
tec.nicum - konsultation

Vores konsulenter i tec.nicum er specialiseret i maskinsikkerhed, både til nye og gamle maskiner.
Læs mere

Onlinekatalog