Content

LEV SIKKERT, ARBEJD SIKKERT: AKTUEL INFORMATION OM CORONAVIRUS

Sikkerhed er vores prioritet nummer et – dette gælder ikke bare vore produkter og løsninger, men selvfølgelig også i den aktuelle situation mht. den globale spredning af den nye corona virus (COVID-19). I den forbindelse, har vi taget en række af forebyggende tiltag for bedst muligt at beskytte vore medarbejdere fra smitte og sikre vores evne til levere så langt som det er muligt.

Vi vil holde dig opdateret på alt vedr. COVID-19 og Schmersal:

1 | Tiltag: Pro-aktiv ledelse og opmærksomhed

Kampen mod COVID-19 er en holdindsats, og for os som virksomhed er vores medarbejderes sundhed og velvære af den højeste værdi. Vi har derfor på et tidligt stadie informeret vores medarbejdere globalt om de forebyggende tiltag som skal til for at beskytte dem mod COVID-19.

Besøg, forretningsrejser og arrangementer, uanset varighed og afstand, sker kun nu i helt særlige og godkendte tilfælde. I samarbejde med den pågældende besøgende eller vært, gør vi selvfølgelig hvad vi kan for at alle involverede parter er beskyttet med et passende hygiejne koncept.

2 | Forsyningskæden: Service og leveringskapacitet

Jævnfør den aktuelle status, er vores leveringskapacitet sikret. Vi er regelmæssig i dialog med vore kunder og leverandører, hvis denne situation på kort sigt skulle ændre sig. Desværre, på grund af den dynamik, som COVID-19 spredes med over hele verden og de dermed forbundne potentielle vanskeligheder i grænse- og godstrafik, kan vi ikke udelukke muligheden for, at der opstår problemer i forsyningskæden. Vi revurdere derfor løbende forsyningssituationen og gør alt, hvad der står i vores magt for at minimere den potentielle indvirkning af flaskehalse for vores kunder og samarbejdspartnere.

3 | Kommunikation: Tilgængelighed og regelmæssig information

Med syv produktions steder, næsten 20 datterselskaber og mere end 40 salgs agenter over hele verden, er vi overalt tæt på vore kunder og forretningspartnere og kan altid kontaktes. Hvis du har et bestemt spørgsmål til givent produkt, ydelse eller løsning, kontakt venligst din Schmersal repræsentant, som med fornøjelse vil hjælpe dig. Du kan også find kontakterne her.

4 | Arrangementer: Udstillinger og kunde-events

Med hensyn til udstillinger og kunde-events, fortsætter myndighederne samstemmende at rådgive til forsigtighed og om forholdsregler.

Aktuelt, med få undtagelser i lav-risiko områder, er der ingen udstillinger hvor Schmersal Group selv er repræsenteret. Kunde-events som eks. "tec.nicum on Tour" er også blevet aflyst. Yderligere, indtil andet bekræftes, vil alle såvel interne som eksterne arrangementer i Schmersal Academy kun forekomme i helt særlige tilfælde og i fuld overenstemmelse med de respektive hygiejne koncepter.

Imidlertidig arbejder Schmersal i øjeblikket med fuld kraft på udviklingen a nye digitale former af vidensdeling og interaktion med vore kunder, inklusiv webinare og virtuelle udstillinger.