Oplev vores produktnyheder og systemløsninger
Klik her for mere information.
 • Sikkerhedskomponenter til person- og maskinbeskyttelse

  Vi gør din maskine sikker

  Schmersal koncernen tilbyder sine kunder verdens mest komplette produktprogram af sikkerhedskomponenter og -systemer til person- og maskinbeskyttelse. Med sine produkter gør virksomheden en indsats for at skabe sikre arbejdspladser. Udvikling og fremstilling af innovative komponenter, systemer og løsninger er en af Schmersal´s centrale opgaver.

  Produktsortimentet med over 25 000 artikler omfatter bl.a. sikkerhedsbrydere, låsbare brydere, sikkerhedssensorer, lysbomme og lysgitre samt nødstopskontakter og andre trykknapper med eller uden sikkerhedsfunktioner. Desuden udvikler og producerer Schmersal sikkerhedsrelæer og sikkerheds-PLC.

  Schmersal projekterer skræddersyr systemløsninger baseret på branchespecifikke krav. Indenfor Safety Consulting (tec.nicum) tilbyder Schmersal maskinsikkerhedsuddannelse og omfattende rådgivning samt ydelser for at garantere sikkerheden i dine maskiner og anlæg.

 • Vi er flyttet til Hvidovre

  I August måned flyttede vi kontoret fra Ballerup til Hvidovre. Og skulle du have lyst til at ligge vejen forbi til en uformel snak - eller en konkret drøftelse, gir vi gerne en kop kaffe :-)

  Giv os blot et ring inden på 70 20 90 27

  Vores nye adresse er: Arnold Nielsens Boulevard 72-74, 2650 Hvidovre 

Context Column

Applicationfinder
Applicationfinder