VELKOMMEN TIL SCHMERSAL Vi gør din maskine sikker
SCHMERSALS NYE WEBSHOP I DANMARK NU KAN DU OGSÅ HANDLE ONLINE!
VORES NYE PRODUKTER Sikkerhed for mennesker og maskiner
 • Sikkerhedskomponenter til person- og maskinbeskyttelse

  Vi gør din maskine sikker

  Schmersal-koncernen tilbyder sine kunder verdens mest komplette produktprogram af sikkerhedskomponenter og -systemer til person- og maskinbeskyttelse. Med sine produkter gør virksomheden en indsats for at skabe sikre arbejdspladser. Udvikling og fremstilling af innovative komponenter, systemer og løsninger er en af Schmersals centrale opgaver.

  Produktsortimentet med over 25.000 artikler omfatter bl.a. sikkerhedsbrydere, låsbare brydere, sikkerhedssensorer, lysbomme og lysgitre samt nødstopskontakter og andre trykknapper med eller uden sikkerhedsfunktioner. Desuden udvikler og producerer Schmersal sikkerhedsrelæer og sikkerheds-PLC.

  Schmersal projekterer og skræddersyr systemløsninger baseret på branchespecifikke krav. Indenfor Safety Consulting (tec.nicum) tilbyder Schmersal maskinsikkerhedsuddannelse og omfattende rådgivning samt ydelser for at garantere sikkerheden i dine maskiner og anlæg.

   

  Tilmeld dig nyhedsbrev

  I vores nyhedsbrev får du information om de nyeste produkter indenfor maskinsikkerhed og interessant innformation om aktuelle direktiver og standarder fra vores afdeling, tec.nicum.

  Tilmeld dig her!

   

   

   

  Schmersal ønsker glædelig jul!

  Julestemningen spreder sig og vi håber, at julefreden snart vil indfinde sig, så du kan holde en hyggelig juletid med dine kære. Vi hos Schmersal Danmark ønsker alle vore kunder og samarbejdspartnere en rigtig god jul! 

   

  Skulle i få brug for vores support, så tøv ikke med at kontakte os - vi er også klar til at hjælpe jer mellem jul og nytår! 

   

  Vores julegave til jer er vores årlige økonomiske støtte til Læger uden grænser. 

  Læs mere here: www.lakareutangranser.se  

   

   

   

   

Context Column

tec.nicum - konsultation

Vores konsulenter i tec.nicum er specialiseret i maskinsikkerhed, både til nye og gamle maskiner.
Læs mere