Oplev vores produktnyheder og systemløsninger
Klik her for mere information.
 • Sikkerhedskomponenter til person- og maskinbeskyttelse

  Vi gør din maskine sikker

  Schmersal koncernen tilbyder sine kunder verdens mest komplette produktprogram af sikkerhedskomponenter og -systemer til person- og maskinbeskyttelse. Med sine produkter gør virksomheden en indsats for at skabe sikre arbejdspladser. Udvikling og fremstilling af innovative komponenter, systemer og løsninger er en af Schmersal´s centrale opgaver.

  Produktsortimentet med over 25 000 artikler omfatter bl.a. sikkerhedsbrydere, låsbare brydere, sikkerhedssensorer, lysbomme og lysgitre samt nødstopskontakter og andre trykknapper med eller uden sikkerhedsfunktioner. Desuden udvikler og producerer Schmersal sikkerhedsrelæer og sikkerheds-PLC.

  Schmersal projekterer skræddersyr systemløsninger baseret på branchespecifikke krav. Indenfor Safety Consulting (tec.nicum) tilbyder Schmersal maskinsikkerhedsuddannelse og omfattende rådgivning samt ydelser for at garantere sikkerheden i dine maskiner og anlæg.

 • Schmersal Danmark udvider teamet

  Vi er glade for at kunne byde velkommen til Steffen Eg Nielsen, som er startet hos os den 1. Februar, som Salgsingeniør.

  Steffen kommer med sin el-tekniske erfaring til at komplementere vores team og hjælpe os med at supportere og vejlede vores kunder i løsninger indenfor maskinsikkerhed. Vi ser frem til at kunne øge vores nærvær hos de mange kunder på Fyn og i Sønderjylland og imødekomme den øgede efterspørgsel vi oplever for at sikre både mennesker og maskiner.

Context Column

Applicationfinder
Applicationfinder