Experience our new products and system solutions
For further information click here!
 • Sikkerhedskomponenter til person- og maskinbeskyttelse

  Vi gør din maskine sikker

  Schmersal koncernen tilbyder sine kunder verdens mest komplette produktprogram af sikkerhedskomponenter og -systemer til person- og maskinbeskyttelse. Med sine produkter gør virksomheden en indsats for at skabe sikre arbejdspladser. Udvikling og fremstilling af innovative komponenter, systemer og løsninger er en af Schmersal´s centrale opgaver.

  Produktsortimentet med over 25 000 artikler omfatter bl.a. sikkerhedsbrydere, låsbare brydere, sikkerhedssensorer, lysbomme og lysgitre samt nødstopskontakter og andre trykknapper med eller uden sikkerhedsfunktioner. Desuden udvikler og producerer Schmersal sikkerhedsrelæer og sikkerheds-PLC.

  Schmersal projekterer skræddersyr systemløsninger baseret på branchespecifikke krav. Indenfor Safety Consulting (tec.nicum) tilbyder Schmersal maskinsikkerhedsuddannelse og omfattende rådgivning samt ydelser for at garantere sikkerheden i dine maskiner og anlæg.

 • Tiltag ifbm. Corona-virus

  Sikkerhed som prioritet nr. 1 er den første af vore "Core Values" som virksomhed.

  Dette gælder også i den aktuelle situation i Danmark, hvor vi selvfølgelig følger myndighedernes anbefalinger - og udsætter derfor alle fysiske møder indtil videre.

  Vi er dog stadig tilgængelig på telefon og mail, så vi kan servicere vores kunder og sikre deres drift.

  Vi forventer også fortsat at produktion og leverancer fortsætter uændret. Men situationen er som for de fleste - svær at forudse. Vi følger det meget tæt og arbejder på alternativer muligheder for de steder vi har formodning om kan blive kritiske.

  Har du yderligere spørgsmål, så kontakt os endelig på 70 20 90 27.

Context Column

Applicationfinder
Applicationfinder